Om os

Om LE LAW

LE LAW blev etableret i 2014 for at yde faste lave priser på juridisk bistand og rådgivning indenfor køb/salg af fast ejendom og andelsboliger. Vores mantra er vægt på personlig rådgivning, service og kvalitet. Gennem online korrespondance servicerer vi kunder i hele landet og løser de fleste opgaver ved brug af internet og telefon. På denne måde sparer vi tid på transport og møder, og vi gør det nemt og billigt for kunden. Ved behov aftaler vi et personligt møde med kunden.

Kontakt os

LE LAW, Islands Brygge 46 st th, 2300 København S

Tel 5227 2822, Email kontakt@lelaw.dk

Rådgivningspriser

Vi tilbyder faste priser på af vores flere juridiske ydelser, se mere under den enkelte ydelse.

Fast timepris for juridisk sagsbehandling– Pris 1500 kr. pr time ex. moms.

Starter vi en sag op, hvor det ikke er muligt at fastsætte en fast pris inden påbegyndelse af opgaven, arbejder vi ud fra denne faste lave timepris. Prisen dækker alt juridisk rådgivning, dvs. udarbejdelse af dokumenter eller breve, gennemgang af sagens dokumenter og lignende.

Du vil altid kunne få oplyst et overslag på forventede antal timer, samt få oplyste det forbrugte antal timer løbende under din sag.

Husk det er altid gratis at kontakte LE LAW for at høre om vi kan hjælpe dig med din sag og få et pristilbud.

Vi løser opgaverne hurtigt og kompetent og besvarer din henvendelse personligt indenfor 2 timer. Ønsker du anden juridisk rådgivning, som vi kan hjælpe med, skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi er ansvarsforsikret hos:

Læs vores forretningsbetingelser